Congres kind- en gezinsgerichte zorg & Kinderverpleegkundige van het jaar 2017

Kind- en gezinsgerichte zorg zonder muren!

Bent u als gezin en zorgverlener klaar voor integrale kindzorg? Een keten waarin iedereen samenwerkt en waarbij de wensen en behoeften van kind en gezin centraal staan.

rechten_kind.png

Op maandag 20 november 2017 is de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Daarom organiseren het Ronald McDonald Kinderfonds en de Stichting Kind en Ziekenhuis op deze dag een bijzonder congres. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens het congres hoort u alle vernieuwende ontwikkelingen rondom vier thema's:

1.     Psychosociaal
2.     Digitale zorg
3.     Kwaliteit
4.     Onderzoek & wetenschap

Het nationale congres vindt plaats bij Regardz Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle. Aan het congres is een bijdrage van €85 verbonden (incl. lunch, koffie en een netwerkborrel).

Meer info & aanmelden? Klik hier

Kinderverpleegkundige ‘Family Integrated Care’ van het jaar 2017!

Ben jij, ken jij of werkt bij jouw zorgorganisatie dé Kinderverpleegkundige 'Family Integrated Care' van het jaar?

kinderverpleegkundige.png

Wie zoeken we?
Die kinderverpleegkundige die het kind en gezin echt ziet als gelijkwaardig partner in de zorg en dat tot uiting laat komen in de praktijk. Nomineer kinderverpleegkundigen via het onderstaande aanmeldformulier.

Criteria

  • De kinderverpleegkundige is werkzaam in een ziekenhuis, (kinder)thuiszorgorganisatie, verpleegkundige kinderdagverblijf, verpleegkundige kinderzorghuis (kinderhospice) of als zelfstandige bij gezinnen thuis.
  • De begrippen 'Kind en gezin centraal', 'eigen regie', 'samen beslissen' past de kinderverpleegkundige dagelijks merkbaar toe in de praktijk.
  • De kinderen en gezinnen die de kinderverpleegkundige ondersteunt met zorg ervaren zichzelf als onderdeel van het zorgteam.